Forsikringer | Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring  - som du ønsker den - hele livet


Ulykkesforsikringen er fleksibel, så du kan tilpasse den efter det liv, du lever her og nu - på arbejde og i fritiden - som barn og ung, som voksen eller senior.

Fordele ved vores Ulykkesforsikring:

Strakserstatning 

  • Tilvalgsdækning, som betyder hurtig hjælp. Fx hvis fodboldkampen ender med et brækket ben betales et engangsbeløb på 10.000 kr. (2015 index)

Udvidet hjælp

  • Tilvalgsdækning, som giver dig ekstra hjælp i hverdagen til ting som rengøring, transport til behandlinger og tilskud til ekstra udgifter ved indlæggelser, hvis du kommer ud for en ulykke.

Særligt for børn og unge

  • Barnets første leveår – Som kunde i Tryg Gruppeforsikring får du en grunddækning på Børneulykkesforsikringen – helt uden beregning. Dit barn får sin helt egen ulykkesforsikring. Det giver overblik og vished for, at dit barn er rigtig forsikret. 
  • Kritisk sygdom – Tilvalgsdækning som giver ekstra tryghed til børn og unge. Udbetaler er engangsbeløb, hvis dit barn rammes af en kritisk sygdom. 
  • Farlig sport – Altid dækning til børn under 18 år. Så behøver du ikke tænke på, om forsikringen dækker, når dit barn skal afprøve spændende sportsaktiviteter.

Udvidet rådgivning

  • Giver dig mulighed for adgang til en socialrådgiver, vejledning om ventetid hos behandlingssteder, hjælp til at få overblik over dine forsikrer og kontakt til vores rådgivende læge, hvis du er i tvivl, om du får den rigtige behandling.

Tryghed fra første færd

Ulykkesforsikringen er sammensat, så den sikrer, at du – uanset alder – altid kan være sikker på, at få den rigtige hjælp, når du kommer ud for en Ulykke.

Ulykkesforsikringen består af en række dækninger, der altid er med. Desuden kan du udvide med en række tilvalgsdækninger, så du får netop den dækning, du ønsker for din ulykkesforsikring.

Du kan læse mere om hver enkelt dækning her faktablad betingelser

Ulykkesforsikring faktablad
Ulykkesforsikring betingelser

Kontakt os

 

Kontakt os

 70 33 25 25

Man-fre: 8:00 - 18:00

gruppe@tryg.dk